Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: Pe cine susţine UDMR în turul II al alegerilor prezidenţiale

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a anunţat miercuri, 13 noiembrie, că formaţiunea pe care o conduce nu a fost contactată pentru a oferi sprijinul unuia dintre candidaţii din turul II al alegerilor prezidenţiale. În aceste condiţii, UDMR îndeamnă comunitatea maghiară să voteze cum consideră potrivit.

"Noi considerăm că rezultatul nostru a fost un rezultat bun, în condițiile date, și am obținut sprijinul comunitățîi. Avem o comunitate puternică. Aceste voturi ne onorează și ne obligă la mare, mare responsabilitate.

Au trecut trei zile de la primul tur. În aceste trei zile, nimeni dintre cei care intră în turul 2 nu au cerut spijinul nostru, nu au cerut spijinul comunitățîi maghiare pentru turul 2. Dacă nu au cerut spijiinl nostru, nu putem să susținem niciunul dintre candidați, nu putem face campanie pentru ei. Noi avem încredere în alegătorii noștri, ii îndemnăm să meargă la vot și să ia decizia cea mai corectă", a declarat Kelemen Hunor.

Întrebat ulterior pe cine va vota el, Kelemen Hunor a afirmat că va susţine candidatul Partidului Popular European (Klaus Iohannis), însă nu va face campanie pentru el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.