Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Kelemen Hunor anunță PRIORITATE ZERO înainte de moțiune: TREBUIE să rezolvăm această problemă, indiferent de soarta guvernului

captura Facebook
kelemen hunor

Liderul UDMR Kelemen Hunor, vicepremier în Guvernul Cîțu, care conform calculelor de ultimă oră are șase mari să fie demis prin moțiune de cenzură, anunță prioritate zero până la finalul înainte de termen al mandatului său.

"Nu a fost o săptămână plictisitoare și suntem departe de a se fi terminat: am lansat etapa a treia de vaccinare, Comisia Europeană a aprobat PNRR, PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva guvernului, care va fi votată de Parlament marțea viitoare. Până atunci, însă, avem mult de lucru. Indiferent care va fi soarta acestui guvern, dacă va fi demis sau nu, noi trebuie să rezolvăm problema creșterii galopante a prețurilor la energie până marțea viitoare. Trebuie să-i ajutăm pe consumatori, iar soluția trebuie să fie simplă și lipsită de orice birocrație. Despre aceste subiecte vorbesc în cea de-a 26-a ediție a emisiunii Pe scurt din București", scrie Kelemen Hunor pe Facebook.

Citește și: VIDEO Chef cu palme peste fund, la PNL Cluj, după victoria lui Florin Cîțu: 'VEDETA' lucrează la primăria condusă de Boc .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.