Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor: Diana Şoşoacă şi George Simion s-au oprit la 20%

Inquam Photos / George Calin
Kelemen Hunor UDMR

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi că actuala coaliţie va fi aproape să formeze o majoritate după alegerile din acest an, dar nu va fi o majoritate confortabilă şi a arătat că în România este instabilitate politică, conform News.ro.

”Nu cred că vor avea majoritate, oricum, nu majoritate confortabilă, dar vor fi aproape de o majoritate”, a spus Kelemen Hunor la Digi24, arătând că ”în România este o instabilitate politică, pentru că apar foarte multe discuţii care nu ne liniştesc în ceea ce priveşte o stabilitate guvernamentală”.

Kelemen Hunor a făcut referire la ”ordonanţa luată în decembrie privind taxa pe concediile medicale”. ”Acum fac concurenţă cine scoate taxa. (..) Oameni buni, voi aţi introdus şi noi am spus că faceţi o greşeală să introduceţi această taxă în Ordonanţa de urgenţă. În februarie, nici la două luni după ce aţi introdus, faceţi concurs de frumuseţe cine scoate mai repede. Asta e stabilitate politică? Ce ai făcut în decembrie, nu e bun în februarie”, a mai spus Kelemen Hunor.

Sondajele

Liderul UDMR a mai spus despre Diana Şoşoacă şi George Simion că ei nu mai cresc în sondaje, s-au oprit undeva la 20% nu au cum să ajungă la guvernare.

”Nu vor ajunge, nu au cum, este exclus. România nu îşi permite o astfel de aventură, o aventură de acest gen. Este exclus”, a spus acesta despre liderul AUR, George Simion şi Diana Şoşoacă, el arătând că ”probabil vor avea un rezultat bun dar nu va fi un rezultat care să îi aducă la guvernare”.

Preşedintele UDMR a menţionat că, ”dacă ne uităm la realitatea sondajelor şi din societate, ei, de la 9% sau 10%, cu cât au intrat în Parlament, acum sunt măsuraţi la aproximativ 20%, deci în trei ani şi un pic şi-au dublat susţinerea politică”.

”Probabil cam ăsta e trendul, cam s-a oprit din toamna anului trecut. Ei nu mai cresc, s-au oprit undeva la 20% şi cam acolo cred că trebuie să rămână deci nu au cum să ajungă la guvernare”, a mai spus Kelemen Hunor.

Întrebat dacă cei doi, Diana Şoşoacă şi George Simion, sunt oamenii Rusiei, preşedintele UDMR a arătat că ”pot fi, aşa cum se comportă dar el nu are dovezi”. ”Eu pot să fac declaraţii politice, eu spun că sunt oameni periculoşi pentru România”, a mai arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.