Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor îi dă verde lui Florin Cîțu: 'În acest moment, se poate face remaniere, că am trecut de jumătatea anului şi premierul a spus că va face evaluarea'

gov.ro
Florin Cîțu Kelemen Hunor

Viceprim-ministrul Kelemen Hunor consideră că remanierea trebuie făcută atunci când premierul "este convins că un ministru trebuie schimbat", respectând anumite "cutume", dar fără a ţine cont de competiţiile interne din formaţiunile politice. El precizează că nu s-a discutat "în aceste zile" despre remaniere şi, prin urmare, nu ştie dacă premierul "se gândeşte la vreo remaniere".

"În acest moment, se poate face remaniere, că am trecut de jumătatea anului şi premierul a spus că va face această evaluare după jumătatea anului. Şi este la latitudinea premierului, dacă va discuta cu liderii partidelor din coaliţie, poate să facă. (...) Nu trebuie legate alte fronturi din partide şi competiţiile interne, din punctul meu de vedere şi cu experienţa mea, câtă experienţă am şi eu, remanierea trebuie să facă dacă eşti convins că e momentul şi nu trebuie să te uiţi la alte considerente, că dacă nu ai făcut remanierea în momentul în care e cazul să faci, e mult mai greu mai târziu şi se adună, se adună, se adună. Deci nu e vorba de persoana unui sau altuia, de partidul PNL, USR, UDMR, premierul trebuie să aibă această posibilitate, această capacitate: când este convins că un ministru trebuie schimbat, el să facă pasul, sigur, respectând anumite reguli, anumite cutume, dar nu trebuie să ţii cont de altceva, că dom-le, am congres, n-am congres, ce se va întâmpla, am competiţie, nu am competiţie”, a afirmat Kelemen Hunor, marţi seară, la Digi 24.

El a precizat că nu s-a discutat "în aceste zile” despre remaniere şi, prin urmare, nu ştie dacă premierul "se gândeşte la vreo remaniere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.