Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor izbucnește din cauza protestelor: Am văzut prea multă ignoranță, prea multă aroganță

Kelemen Hunor

Guvernul ar trebui să înțeleagă că nu poate trata cu aroganță protestele sociale, declară la RFI președintele UDMR, Kelemen Hunor.

El comentează protestele fermierilor și transportatorilor din ultimele două săptămâni: "Am văzut prea multă ignoranță, prea multă aroganță și foarte-foarte multă incoerență și superficialitate din partea Guvernului".

Kelemen Hunor spune ce ar trebui să înțeleagă Guvernul din protestele sociale: "În primul rând, ar trebui să înțeleagă că există o nemulțumire, o nemulțumire care crește în fiecare săptămână și această nemulțumire nu poate fi tratată cu aroganță, nu poate fi tratată cu superficialitate și nu numai în cazul fermierilor (...). Am văzut prea multă ignoranță, prea multă aroganță și foarte-foarte multă incoerență și superficialitate".

Liderul UDMR afirmă că "există o nemulțumire față de mainstream-ul politic și oamenii spun să vină cineva care nu a mai fost, să vedem, poate va fi mai bine și sunt foarte mulți nehotărâți, sunt foarte mulți oameni furioși și de aceea, pericolul să avem un rezultat neașteptat sau un rezultat cum nu am mai avut nici măcar în 2000, când PRM-ul a avut un scor mare este un pericol real. Totuși, există câteva semne bune, în primul rând, fermierii nu au acceptat pe Simion și pe Șoșoacă, nu au acceptat să fie parazitați de partidele politice. Nu este încă o concluzie că așa se va întâmpla permanent și cu toate protestele, dar este un semnal bun".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.