Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor le spulberă dorințele PSD-iștilor: 'Klaus Iohannis nu va accepta o eventuală cerere de revocare a şefei DNA'

captură TV
iohannis kovesi bilanț DNA

"Laura Codruţa Kovesi va ramâne la conducerea DNA până la încheierea mandatului", afirmă extrem de convins președintele UDMR Kelemen Hunor, care crede că șeful statului, Klaus Iohannis, nu va accepta o eventuală cerere de revocare a şefei DNA.

"Eu cred că rămâne doamna Kovesi până în 2019 sau când expiră mandatul și în rest, alte analize eu nu pot să fac. Nu e bine să confunzi instituțiile cu persoanele care le conduc. Putem să dezbatem mult și bine, dar nu cred că există o finalitate așa apropiată”, a spus Kelemen Hunor, potrivit Digi 24.

Citește și: Replici INCREDIBILE între Mircea Cosma și judecătorul de la ÎCCJ: 'Dumnezeu mi-a dat dreptate' vs. 'Zăpezile din Kilimanjaro au venit în Prahova'

"Indiferent ce propune ministrul Justiției, e clar că președintele nu va accepta dacă propune demiterea procurorului-șef. Nici politic nu poate și a și promis că nu va face, că nu vede niciun motiv. Dna procuror a zis că nu își dă demisia, că nu a greșit cu nimic, deci s-a teminat”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.