Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, mesaj de Ziua unității naționale maghiare: 'Nu putem rescrie trecutul și nici nu dorim să o facem'

Kronica
Kelemen Hunor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, duminică, un mesaj, de Ziua unităţii naţionale maghiare, apreciind că a trăi în comunitate şi a menţine puternică acea comunitate nu este o sarcină uşoară. „Nu putem rescrie trecutul şi nici nu dorim să o facem”, afirmă liderul maghiarm adăugând că suntem cu toţii responsabili pentru viitor.

„A trăi în comunitate şi a menţine puternică acea comunitate nu este o sarcină uşoară. Cu toate acestea, pentru noi este la fel de natural ca şi respiraţia: a vorbi în limba maghiară în familie şi între prieteni, a ne trimite copiii noştri la şcoală cu predare în limba maghiară, a citi în limba maghiară şi a consuma cultură maghiară fac parte din viaţa noastră de zi cu zi”, a scris, duminică, pe Facebook, Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, ziua de 4 iunie, Ziua unităţii naţionale maghiare, este o zi în care se sărbătoresc aceste activităţi obişnuite, dar totuşi importante.

„Să fim mândri de noi înşine, de comunitatea noastră şi de identitatea noastră. Nu putem rescrie trecutul şi nici nu dorim să o facem. Dar suntem cu toţii responsabili pentru viitor, pentru viitorul nostru”, a adăugat Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.