Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor s-a enervat: 'Niciodată, niciun Guvern nu şi-a bătut joc în halul ăsta de Parlament'

Inquam Photos / George Calin
Kelemen Hunor UDMR

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a crtiticat miercuri Guvernul, la RFI, în contextul legii pensiilor și rectificării bugetare.

Termenul pentru adoptarea legii pensiilor în Parlament este cam scurt, a declarat preşedintele UDMR, după ce premierul Marcel Ciolacu a anunţat că documentul ar putea fi adoptat până pe 20 noiembrie, în procedură de urgenţă. Niciodată, nici un Guvern nu şi-a bătut joc în halul ăsta de Parlament, a mai afirmat liderul UDMR, despre lipsa rectificării bugetare.

Kelemen Hunor a criticat Executivul în contextul legii pensiilor, precizând că suntem pe 1 noiembrie şi încă nimeni nu a văzut proiectul de lege.

"Se poate, că au majoritate. Orice se poate, că au 60%. Din punctul meu de vedere, este cam scurt timpul, astăzi suntem pe 1 noiembrie şi încă nimeni nu a văzut proiectul de lege, trebuie să treacă prin două Camere, comisiile de specialitate, plus dialogul social, dar dacă ei doresc şi în 48 de ore se poate, că au majoritate", a afirmat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR spune că "din păcate, Parlamentul în această perioadă a fost pus în paranteză”.

”Nu există rectificare de buget. Deci prin hotărâri de Guvern se distribuie banii. Înseamnă că lipseşte transparenţa şi lipseşte controlul parlamentar. Niciodată, nici o coaliţie, nici un Guvern nu şi-a bătut joc în halul ăsta de Parlament. Să nu vii cu rectificare, ştiind că ai nevoie de rectificare, dar tu faci din pix, prin hotărâri de Guvern. Deci din acest punct de vedere şi legea pensiilor poate fi aprobată în 48 de ore, că ai majoritate", a mai spus liderul UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.