Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor salută demisia lui Florin Roman din Guvern: 'A fost un gest corect'

gov.ro
Kelemen Hunor

Florin Roman a demisionat din funcția de ministru al Cercetării după scandalul diplomelor și al plagiatului. Vicepremierul Kelemen Hunor a spus la Digi Fm că gestul lui Florin Roman a fost unul corect, refuzând să comenteze mai mult.

„La ședința de guvern nu s-a discutat despre această demisie, despre acest subiect. Niciodată. Nici nu este o chestiune de discutat în timpul ședinței de guvern. Probabil că în PNL au fost niște discuții. Eu cred că a fost o decizie așteptată și este o decizie pe care noi trebuie să o luăm așa cum e. Asta este viața. O decizie, până la urmă corectă, asumată, o greșeală, dar mai mult nu pot comenta. Și-a depus demisia. S-a terminat acest conflict, acest scandal, și trebuie să mergem mai departe. (...) În primul rând, da, bineînțeles, și a premierului, dar și a coaliției, dacă e să o luăm așa, dar trebuie să pleci cu problema și cu rezolvarea problemei de la PNL, pentru că a fost propus de PNL. Ei au rezolvat și Florin Roman și-a dat demisia. Mai mult nu pot să comentez. Consider că a fost un gest corect”, a spus Kelemen Hunor.

Florin Roman (PNL) a demisionat miercuri din funcția de ministru al Cercetării. El și-a anunțat demisia pe Facebook. Demisia vine după ce Libertatea a publicat o investigație care a demonstrat că Roman și-a trecut în CV o diplomă inexistentă: licența în economie la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj. UBB a arătat că Roman nu este licențiat al universității, ci a primit o diplomă de absolvent al unui colegiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.