Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor spune că perioada de garanţie a unui Guvern în România e de şase luni: 'Opoziţia s-a destrămat'

kelemen hunor

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a afirmat vineri că se pare că perioada de garanţie a unui Guvern în România este de şase luni, motiv pentru care nu există niciun proiect după care se poate ghida ţara, iar despre opoziţie a spus că s-a "destrămat" şi nu poate propune comunităţii maghiare altceva decât să nu voteze propunerile Guvernului. În opinia sa, PNL s-a transformat într-un partid ultra-naţionalist şi anti-maghiar, despre PMP nu se pot spune ulte lucruri noi, iar în ceea ce priveşte USR a declarat că "putem să intuim ideologia pe care o reprezintă".

Conform unui comunicat al UDMR, Kelemen a afirmat, la Forumul Reprezentanţilor Maghiari din Bazinul Carpatic, că se pare că perioada de garanţie a unui Guvern în România este acum de şase luni şi, în acest sens, este aproape imposibil să se contureze o politică consecventă. "Nu există niciun obiectiv elocvent şi niciun proiect după care s-ar putea ghida ţara", a arătat preşedintele UDMR, referindu-se la situaţia politică actuală din România.

Kelemen Hunor a susţinut că opoziţia s-a destrămat şi că cel mai mare partid de opoziţie, Partidul Naţional Liberal (PNL), s-a transformat într-un partid ultra-naţionalist şi anti-maghiar, despre Partidul Mişcarea Populară (PMP) nu se pot spune multe lucruri noi, cât despre USR, însă, putem să intuim ideologia pe care o reprezintă.

"Opoziţia de astăzi nu poate propune comunităţii maghiare altceva decât să nu voteze propunerile Guvernului", a precizat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. „Astăzi, România se confruntă cu momente interesante, iar UDMR consideră acest lucru o provocare”, a mai spus preşedintele Uniunii, adăugând că, în 2017, Uniunea s-a bazat pe o iniţiativă la dialog, iar în 2018 încearcă să acţioneze în aceeaşi manieră, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.