Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor: Voi veni şi de pe Lună pentru oameni ca MRU

kelemen-hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi, în plenul Parlamentului, răspunzându-i liderului deputaţilor social-democraţi, Marian Neacşu, că nu i-a fost uşor să stea alături de Victor Ponta din cauza unor oameni din PSD, punctând că va veni şi ''de pe Lună la serviciu'' pentru oameni care şi-au respectat cuvântul faţă de el şi de formaţiunea sa.

"Îl pot înţelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astăzi pentru a-l reînscăuna pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, cel care a făcut cadou statului maghiar moştenirea Gojdu", a afirmat liderul deputaţilor social-democraţi, Marian Neacşu, în plenul Parlamentului, la dezbaterile privind validarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la şefia SIE.

În acest context, Kelemen Hunor i-a răspuns că va veni şi de pe Lună la serviciu pentru oameni ca Ungureanu.

"Mă bucur că dl lider al grupului PSD mă înţelege. Mă bucur că a ajuns la această înţelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta şi nu mi-a fost uşor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, dl Neacşu. Nu mi-a fost uşor, dar mi-am respectat cuvântul şi voi veni la serviciu şi de la Miercurea Ciuc ,şi de la Cluj, şi voi veni şi de pe Lună pentru oameni care şi-au respectat cuvântul faţă de mine, faţă de noi", a spus liderul UDMR, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.