Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kendrick Lamar a debutat ca actor în serialul „Power”, cu 50 Cent în rol principal

The Hollywood Unlocked
50 cent

Rapperul Kendrick Lamar a debutat în actorie în serialul „Power”, difuzat de reţeaua Starz, cu 50 Cent în rol principal.

Lamar a apărut în ultimul episod al serialului, difuzat duminică seară, interpretând rolul unui om al străzii, care încearcă să îi vândă personajului lui 50 Cent vouchere în faţa unui local.

Courtney Kemp, creatoare şi producătoare a serialului, a declarat pentru Associated Press că prietenia dintre Lamar şi 50 Cent a dus la această colaborare.

„Este talentat, foarte talentat. Vreau să spun că este o transformare totală. Nu este o versiune a lui Kendrick Lamar pe care o ştiţi. Aşa că este foarte interesant”, citează Rolling Stone, conform News.ro.

Kendrick Lamar Duckworth, născut pe 17 iunie 1987, în California, şi-a început cariera în 2003 şi a colaborat, între alţii, cu Dr. Dre, J Cole şi Snoop Dogg. Discografia sa cuprinde, în prezent, patru albume de studio. Discul „To Pimp a Butterfly” (2015) a primit 11 nominalizări la premiile Grammy şi a fost recompensat cu cinci trofee la gala din 2016. Cel mai recent album, „Damn.”, a fost unul dintre cele mai de succes ale anului 2017, fiind premiat, între altele, cu Grammy şi Pulitzer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.