Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Keşeru: Cred că domnul Contra ne-a transmis nerv şi determinare şi să jucăm cu inima

www.digisport.ro
Claudiu Keșeru

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat, joi seară, că noul selecţioner Cosmin Contra le-a transmis "tricolorilor" nerv şi determinare şi a adăugat că mereu a venit cu plăcere la echipa naţională, deşi nu mai fusese convocat la ultimele partide de fostul antrenor Christoph Daum.

"Domnul Contra avut un debut cu dreptul şi ne bucurăm pentru dumnealui. Mă bucur că am revenit, îmi doream acest lucru, cred că domnul Contra ne-a transmis nerv şi determinare şi până la urmă să jucăm cu inima. Am urmărit declaraţiile lui (n.r. - Christoph Daum), normal că nu-mi fac plăcere. El a considerat că sunt justificate. Eu mereu am venit cu plăcere la naţională. Din păcate, sunt anumite momente când mingea refuză să intre în poartă, cum a fost la meciul cu Danemarca, în această seară a vrut să intre. E vorba de un sentiment pe care îl insuflă un antrenor când are un dialog cu tine. În momentuld e faţă, avem dovada că e bine cu un antrenor român. Avem o naţională de foarte bună calitate. Nu pot comenta declaraţiile domnului Daum referitoare la nivelul fotbalului românesc, dar cu siguranţă avem jucători de calitate. Este un rezultat negativ că nu mai avem şanse înaintea ultimelor două etape. Important este să tragem concluziile bune, să nu mai repeteăm greşelile. Trebuie să luăm de la capăt foarte motivaţi cu gândul că avem toate calităţlie pentru a ne califica la Euro-2020", a declarat Keşeru la TVR 1.

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia. Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Keşeru '73, respectiv Turizbek '83.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.