Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul american Kevin Costner își închiriază cabana de la munte cu 30.000 de dolari pe noapte. Cum este compartimentată vila

Deadline
Kevin Costner

Actorul american Kevin Costner își închiriază cabana de lux pe care o are în localitatea montană Aspen pentru suma de 30.000 de dolari pe noapte, potrivit closermag.fr, informează Mediafax.

Ansamblul de lux conține trei corpuri cu șase camere, șase băi, două terenuri de baseball, o piscină și trei jacuzzi și poate găzdui până la 27 de persoane.

Cabana este situată în stațiunea de schi Aspen, din statul american Colorado, un paradis pentru iubitorii de natură, cu lacuri și munți.

Aspen este destinația de schi preferată de multe staruri, precum Mariah Carey, Matthew Bellamy și Goldie Hawn.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. În 1990, a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din westernul epic "Dansând cu lupii", pe care l-a şi regizat. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în producţii cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.