Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin De Bruyne, fotbalistul belgian al lui Manchester City, va fi titular în meciul cu Leipzig

Sky Sports
kevin de bruyne

Kevin De Bruyne, fotbalistul belgian al lui Manchester City, va fi titular în meciul cu RB Leipzig, din Liga Campionilor, pentru prima oară după ce a fost testat pozitiv Covid-19 în urmă cu aproape trei săptămâni, a anunţat luni antrenorul său Pep Guardiola, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Mijlocaşul, locul 8 în ierarhia Balonului de Aur 2021, nu a mai jucat din primul minut pentru "cetăţeni" de la derby-ul local cu Manchester United, câştigat pe 7 noiembrie pe Old Trafford.

"Kevin revenea în cea mai bună formă când a fost lovit de coronavirus. Cei care au avut Covid au fost complet storşi după aceea", a spus Guardiola.

De Bruyne a avut probleme la începutul sezonului din cauza unei accidentări la gleznă, suferite în timpul EURO 2020. Primul său meci în actualul sezon la echipa de club a fost la începutul lui septembrie.

"Încetul cu încetul, a avut din nou minute de joc, iar mâine va fi titular", a continuat antrenorul spaniol, care l-a introdus pe mijlocaşul său vedetă în repriza a doua a meciului de campionat de sâmbătă cu Watford.

"Kevin trebuie să revină şi să lupte pentru a recâştiga un loc de titular, la fel ca orice alt jucător. Trebuie de asemenea să-şi demonstreze că este din nou competitiv", a adăugat Guardiola.

Înaintea meciului de la Leipzig, Manchester City este deja sigură de calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor din postura de câştigătoare a Grupei A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.