Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin De Bruyne (Manchester City) a suferit o accidentare serioasă, anunţă Guardiola

www.mirror.co.uk
de Bruyne Manchester City Arsenal

Internaţionalul belgian Kevin De Bruyne, playmaker-ul echipei de fotbal Manchester City, riscă să stea departe de gazon între trei şi patru luni, în urma unei accidentări la o coapsă, dacă va fi nevoit să se opereze, a anunţat antrenorul campioanei Angliei, Pep Guardiola, citat de AFP, potrivit Agerpres.

"Este o accidentare serioasă. Va trebui să decidem în următoarele zile dacă este nevoie de opereze, însă va fi absent mai multe luni. Dacă va fi necesară o intervenţie chirurgicală, el va lipsi între trei şi patru luni", a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o marţi, cu o zi înaintea Supercupei Europei, în care Manchester City va înfrunta formaţia spaniolă Sevilla FC.

De Bruyne (32 de ani) a părăsit terenul în timpul primei reprize a meciului cu Burnley (3-0), vineri, în deschiderea noii ediţii a campionatului englez, după o accidentare la coapsa dreaptă. Antrenorul său evocă o recidivă, la două luni după o leziune similară suferită în finala Ligii Campionilor cu Inter Milano, pe 10 iunie.

"Este o lovitură dură şi o mare pierdere pentru noi, deoarece Kevin are calităţi specifice. Trebuie să mergem înainte. Kevin este de neînlocuit, dar noi avem jucători talentaţi", a mai spus Pep Guardiola.

Manchester City şi Sevilla FC, câştigătoarele ultimelor ediţii ale Ligii Campionilor, respectiv Europa League, se vor înfrunta în Supercupa Europei, miercuri seară, de la ora 22:00, pe stadionul "Georgios Karaiskakis" din Pireu (Grecia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.