Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin Hart, după accidentul grav în care a fost implicat: Nimeni nu garantează că va exista o zi de mâine

usa today
kevin hart

Actorul Kevin Hart a publicat pe contul lui de Instagram un clip în care vorbeşte despre lunga recuperare prin care a trecut după ce, pe 1 septembrie, a fost grav accidentat când maşina în care se afla a ieşit în decor de pe autostrada Mulholland, la sud de Calabasas, potrivit news.ro.

Rănit la spate, actorul în vârstă de 40 de ani a fost operat de urgenţă şi s-a recuperat timp de mai multe săptămâni. „Practic, îţi dai seama că nu ai controlul. Nu contează cât de mult crezi asta, nu e aşa”, a spus Hart în clipul în care apar imagini cu maşina distrusă în urma accidentului. „La finalul zilei, totul se poate termina”.

Citește și: Lady Gaga a abandonat o rochie Valentino într-un hotel şi o cameristă o vinde la licitaţie

Clipul, un montaj din înregistrări realizate în ultimele săptămâni, cuprinde imagini cu asistentele medicale care îl ajută pe Hart să se mişte prima dată după operaţie, imagini din timpul sesiunilor de fizioterapie şi antrenamente de gimnastică sau în piscină.

„Când Dumnezeu vorbeşte, trebuie să îl asculţi. Vă jur, viaţa e distractivă. Unele dintre lucrurile cele mai nebuneşti care ţi se întâmplă în viaţă ajung să fie cele de care ai cea mai mare nevoie. Iar în acest caz simt că Dumnezeu mi-a spus, practic, să mă opresc şi să mă aşez. Când te mişti destul de repede, uneori nu poţi vedea lucrurile. După accident, văd lucrurile diferit, văd viaţa dintr-o perspectivă complet nouă”, a afirmat el.

În seara de 1 septembrie, maşina în care se afla Hart, Plymouth Barracuda din 1970, a ieşit în decor în apropiere de autostrada Mulholland, la sud de Calabasas. Actorul era unul dintre cei doi pasageri care se aflau în maşină, când şoferul a pierdut controlul.

„Nu lua de-a gata ziua de azi, pentru că nimeni nu garantează că va exista o zi de mâine”, a completat Hart.

În clip apar şi imagini cu soţia actorului, Eniko Parrish, cu fiica Heaven în vârstă de 14 ani şi cu fiii Hendrix (11 ani) şi Kenzo Kash (2 ani).

Medicii i-au recomandat lui Kevin Hart să îşi ia un an sabatic. „Fie ce-o fi, nu vor fi nerespectuos cu timpul. Nu mă grăbesc. Aştept un 2020 incredibil”.

Anul acesta, Hart a anunţat că va juca în comedia cu supereroi „Night Wolf”, iar în decembrie va putea fi văzut în „Jumanji: The Next Level”, alături de prietenul lui Dwayne Johnson. El filma pentru „Fatherhood”, care urmează să fie lansat în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.