Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin Spacey a primit un premiu pentru întreaga carieră în Italia

deadline.com
Kevin Spacey

Actorul american Kevin Spacey a primit un premiu pentru întreaga carieră din partea unui muzeu cinematografic din oraşul italian Torino, informează BBC.

Acest trofeu i-a fost atribuit la doar câteva zile după ce starul hollywoodian a compărut într-un tribunal din Regatul Unit, unde se confruntă cu şapte acuzaţii pentru o presupusă agresiune sexuală împotriva unui bărbat la începutul anilor 2000. Actorul american neagă acele acuzaţii, informează Agerpres.

Reprezentanţii Muzeului Cinematografiei din Torino au declarat că au acordat acest premiu în semn de recunoaştere a "esteticii interpretative a actorului Kevin Spacey şi a contribuţiei sale majore la dezvoltarea artei cinematografice".

Kevin Spacey le-a mulţumit reprezentanţilor muzeului italian pentru "curajul" de a îi atribui un premiu.

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar datorită rolurilor interpretate în filmele "American Beauty" şi "The Usual Suspects", însă nu a mai jucat aproape deloc după ce a fost acuzat de mai multe persoane de comiterea unor infracţiuni de natură sexuală.

El nu s-a referit în mod direct la acele acuzaţii în timpul ceremoniei de premiere de la Torino, dar a susţinut un discurs în care a spus că se simte "cu siguranţă binecuvântat, recunoscător şi umil".

Apariţia actorului de 63 de ani la Tribunalul Coroanei din Southwark, Londra, vineri, a fost realizată prin videoconferinţă. Presupusele infracţiuni ar fi avut loc între 2001 şi 2005.

Kevin Spacey se confruntă de acum cu un total de 12 acuzaţii privind infracţiuni sexuale în Marea Britanie, care ar fi fost comise împotriva a patru bărbaţi.

În iulie 2022, starul hollywoodian a negat cinci acuzaţii asociate unui grup de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse în prezent între 30 şi 40 de ani, atunci când a fost prezent la o audiere organizată la Tribunalul Penal Central ("Old Bailey") din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.