Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin Spacey cere respingerea plângerii lui Anthony Rapp pentru agresiune sexuală

HapaKenya
Kevin Spacey

Kevin Spacey a depus o nouă cerere la tribunalul federal în lupta sa juridică cu Anthony Rapp care îl acuză pe actorul din „House of Cards” de agresiune sexuală. Avocaţii săi au cerut respingerea plângerii, afirmând că acuzaţiile care îl privesc pe actor sunt false, scrie Deadline.

Actorul premiat cu Oscar a fost acuzat, în 2020, de agresiune sexuală şi de lovituri şi rănire. Faptele ar fi din anii 1980 iar victimă ar fi actorul Anthony Rapp. Acesta din urmă, cunoscut pentru că a jucat în comedia muzicală de pe Broadway „Rent” şi serialul „Star Trek: Discovery”, a declarat în plângere că Spacey „i-a făcut avansuri sexuale nedorite”, în timpul unei petreceri la domiciliul său din 1986, pe când avea 14 ani.

Avocaţii lui Kevin Spacey susţin că faptele nu s-au petrecut astfel. Potrivit acestora, întâlnirea dintre cei doi actori nu a durat decât câteva secunde, moment în care Kevin Spacey i-ar fi atins fesele tânărului actor în fugă fără intenţia unui abuz sexual, neconstituind în sine o tentativă de viol, conform news.ro.

Reclamaţia, depusă la Curtea statului New York din Manhattan, face referire la acelaşi presupus incident pe care Anthony Rapp l-a povestit pentru prima dată într-un interviu acordat BuzzFeed în octombrie 2017, care a declanşat căderea lui Kevin Spacey.

Comediantul a lansat o declaraţie la acea vreme, spunând că nu îşi aminteşte să-l fi întâlnit pe Anthony Rapp. „Dacă m-am comportat în acel moment aşa cum a descris-o el, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi fost un comportament la beţie, profund nepotrivit”, a adăugat el atunci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.