Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Keylor Navas vrea să plece de la Real Madrid, iar Arsenal Londra a intrat pe fir

www.tribuna.com
Keylor Navas

Keylor Navas (32 de ani) e aproape să se despartă de Real Madrid în această perioadă de mercato, iar ultimul mesaj postat de portar, pe reţelele de socializare, alimentează zvonurile.

Navas a publicat o poză, pe Instagram, în care se află alături de suporterii echipei, la finalul unei şedinţe de antrenament. Lângă poză, Navas a scris: "Vă mulţumesc pentru tot". Internetul a explodat după publicarea fotografiei, astfel că tot mai mulţi suporteri sunt convinşi că Navas va pleca de la echipă. Chiar dacă Real Madrid nu ducea lipsă de portari de calitate, Florentino Perez l-a adus în vara anului trecut pe Thibaut Courtois. Belgianul, medaliat cu bronz la Mondialul din Rusia, a ajuns să fie titular, chiar dacă nu a avut prestaţii convingătoare. Ajuns să stea mai mult pe bară, deşi a cucerit de trei ori Liga Campionilor cu Real Madrid, Keylor Navas e gata să se despartă de gruparea de pe "Santiago Bernabeu", scrie mediafax.ro.

Conform presei din Anglia, Arsenal e gata să facă o ofertă pentru portarul din Costa Rica. "Tunarii" ar fi dispuşi să ofere circa 20 de milioane de euro pentru Navas. Cum Petr Cech a ajuns la 36 de ani, londonezii îi caută un înlocuitor pe măsură. Bernd Leno e omul de bază al lui Emery, în acest moment, însă un jucător precum Navas ar crea o concurenţă şi mai mare în tabăra lui Arsenal.

Keylor Navas a ajuns în 2014 la Real Madrid, fiind transferat de la Levante, în schimbul a zece milioane de euro. Costaricanul a fost transferat după ce a fost numit cel mai bun portar al sezonului 2013/2014, în La Liga. În actualul sezon, Navas a evoluat în opt partide oficiale. În trei dintre ele nu a încasat vreun gol. Courtois a evoluat în 19 jocuri şi a încasat 23 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.