Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Khabib Nurmagomedov, campion UFC categoria ușoară, a vorbit despre retragerea lui Cristiano Ronaldo

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Între Cristiano Ronaldo, câștigătorul a cinci Baloane de Aur, și Khabib Nurmagomedov, campionul UFC la categoria ușoară, s-a legat o prietenie de pe vremea când portughezul era jucătorul clubului Real Madrid, care este echipa preferată a luptătorului rus, în vârstă de 31 de ani.

Fiind cunoscută în presa internațională amiciția dintre cei doi mari sportivi, jurnaliștii de la "Russia Today" l-au întrebat pe Khabib despre când ar fi momentul ca jucătorul portughez să se retragă din fotbal.

"Este complicat să renunți la ceva ce ai făcut toată viața ta. Dar nu contează dacă vrei să te retragi sau nu, va veni momentul în care dacă nu te lași tu de sport, sportul te va lăsa pe tine. Dacă nu te retragi în momentul potrivit, vei ajunge în spate, pentru că vor apărea campioni noi, sportivi tineri, mai cunoscuți, mai motivați. La sfârșitul carierei nu vei mai avea aceleași ambiții și aceeași foame de faimă și rezultate, pe care le-ai avut la începutul carierei.

Nimeni nu rămâne în frunte pentru totdeauna, așa că este important să te retragi în momentul potrivit", a spus Khabib Nurmagomedov, care însă contrazice afirmațiile făcute, cu puțin timp în urmă, de prietenul lui, Cristiano Ronaldo. Portughezul a subliniat că mai are de gând să joace mulți ani, datorită fizicului lui care se află în condiții optime.

Citește și: Cutremur devastator în Filipine! S-a înregistrat magnitudinea de 6,9 grade

Însă, luptătorul rus a punctat: "Câți ani are acum Cristiano? 34? La 35 nu va avea aceiași timpi de reacție și aceeași formă fizică. Și nu contează daă ești Cristiano sau Khabib, va veni un sportiv care ne va lua locul.

Sfatul meu pentru el, care este bun și pentru mine, să ne retragem în momentul potrivit".

În plus, Khabib a precizat că și el stă bine din punct de vedere fizic și că nu i-a cerut, deocamdată, sfaturi lui Cristiano Ronaldo: "Nu i-am cerut sfaturi referitor la antrenamente pentru că mă simt bine, din punct de vedere fizic, dar când voi începe să simt că cedez, probabil o să discut cu el. Dar în acest moment atât el, cât și eu suntem în top și nu avem probleme".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.