Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kievul se pregătește de sărbători în plin război: Nu-l putem lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul

facebook.com
Vitali Klitschko

Autoritățile din Kiev fac pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, deși orașul este vizat frecvent de atacurile aeriene ale rușilor. „Nu-l vom lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul", a spus primarul orașului citat de CNN.

Pomii de Crăciun vor fi amplasați în întreaga capitală ucraineană pentru a marca Anul Nou și Crăciunul, a declarat primarul Kievului, Vitaly Klitschko, pentru postul de știri RBC-Ucraina. Totuși, brazii nu vor avea lumini, a anunțat compania energetică YASNO.

Evenimentele publice cu participare numeroasă vor fi în continuare interzise în cadrul legii marțiale, dar „nimeni nu va anula Anul Nou și Crăciunul și ar trebui să existe o atmosferă de Anul Nou", a declarat Klitschko. „Nu-l putem lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul", a adăugat primarul.

Pomii de Crăciun din Kiev vor oferi un semn de normalitate în locuri din oraș, inclusiv în celebra Piață Sophia. Klitschko a declarat că vor fi instalați „pentru a le reaminti copiilor noștri de atmosfera de Anul Nou".

Anunțul primarului vine după mai multe săptămâni de atacuri aeriene susținute asupra rețelei energetice ucrainene, care au lăsat milioane de ucraineni fără electricitate, căldură sau apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.