Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kievul se pregătește pentru o iarnă grea - Aproximativ 500 de 'puncte de invincibilitate' au fost deschise în capitala Ucrainei

trm.md
kiev curent

Aproximativ 500 de "puncte de invincibilitate" au fost deschise la Kiev pentru protejarea oamenilor din capitală în timpul situațiilor de urgență, relatează RBC, potrivit RADOR.

Este vorba despre centre care oferă gratuit şi non-stop electricitate, căldură, apă, servicii de internet (prin Starlink), asistenţă medicală, conexiune de telefonie mobilă şi medicamente. Potrivit autorităţilor locale, un astfel de centru, în funcție de condiții, poate găzdui între 40 şi 500 de persoane. "Conducerea militară a orașului face apel la afaceri să se alăture inițiativei și să creeze puncte de încălzire la baza stabilimentelor lor. Acest lucru va descărca 'punctele de invincibilitate' în viitor și va permite mai multor locuitori să primească protecție în caz de urgență" - a transmis administraţia militară a oraşului Kiev. Trebuie menționat că astfel de centre au fost amenajate în toată Ucraina. Miercuri seară, numărul acestora ajunsese la 3.024. "Punctele de invincibilitate" au fost înfiinţate în legătură cu atacurile ruseşti cu rachete asupra Ucrainei și cu întreruperile masive de curent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.