Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Jong Un i-a scris lui Donald Trump: Ce propunere i-a făcut dictatorul nord-coreean în epistola publicată de Casa Albă

Gulf News
trump kim

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta îi propune o nouă întâlnire, a anunţat luni Casa Albă.

Purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei americane, Sarah Sanders, citată de Yonhap, a declarat că scrisoarea este "caldă" şi "pozitivă", iar Statele Unite sunt deschise faţă de organizarea unui nou summit. Dialogul pentru realizarea acestuia este în curs, a precizat ea, scrie agerpres.ro.

Citește și: De ce vor „cădea” capetele unor miniștri – Liviu Dragnea a spus tot! Probleme pentru Olguța Vasilescu?

Trump a anunţat săptămâna trecută că aşteaptă o scrisoare de la Kim, în timp ce negocierile pentru încheierea programului nord-coreean de înarmare nucleară sunt în impas, reaminteşte Yonhap.

Preşedintele Statelor Unite şi conducătorul de la Phenian au convenit asupra principiului denuclearizării peninsulei coreene cu ocazia primei lor întâlniri, care a avut loc pe 12 iunie în Singapore. Ulterior, au avut loc mai multe runde de dialog, dar în august Trump a anulat o vizită a secretarului de stat Mike Pompeo în Coreea de Nord.

Citește și: Suma colosală pe care a câștigat-o Liviu Dragnea, după nunta fiului său – Victor Ponta îi dă daună totală liderului PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.