Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Jong Un nu uită - Ce mesaj a avut de transmis reginei Elisabeta a II-a cu ocazia Jubileului de Platină

KGNA
Kim Jong Un

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a felicitat-o pe regina Elisabeta a II-a pentru cei 70 de ani de domnie, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe de la Phenian, potrivit AFP, scrie AGERPRES.

''Vă adresez felicitările mele, majestăţii voastre şi poporului vostru, cu prilejul acestei sărbători naţionale din ţara dumneavoastră, aniversarea oficială a majestăţii voastre'', a scris Kim Jong Un în mesajul său adresat reginei.

Londra şi Phenianul au stabilit relaţii diplomatice în anul 2000. Ambele ţări şi-au păstrat ambasadele, în ciuda deteriorării relaţiilor dintre Coreea de Nord şi ţările occidentale în ultimii ani din cauza programului de înarmare nucleară al Phenianului.

Ambasada britanică de la Phenian este cu toate acestea închisă momentan, din cauza restricţiilor drastice de intrare şi de ieşire din ţară impuse de Coreea de Nord din cauza pandemiei de COVID-19.

Anul trecut, agenţia de presă oficială KCNA a relatat că regina Elisabeta a II-a l-a felicitat pe Kim Jong Un cu prilejul Zilei Naţionale a Coreii de Nord, ziua fondării republicii, celebrată pe 9 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.