Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Jong-Un se laudă cu ceva unic: ZECE dintr-o LOVITURĂ, într-o singură noapte

www.nasul.tv
Kim Jong Un

Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, se pare că este un mare pasionat de vinuri franțuzești de calitate. Potrivit fostului său specialist în sushi, liderul nord-coreean s-ar fi lăudat că a băut ''zece sticle de Bordeaux'' într-o singură noapte, informează Direct Matin.

Kenji Fujimoto, un chef japonez ,care susține că îi cunoaște pe membrii familiei prezidențiale din 1982, a dezvăluit detalii de la o cină la care a luat parte dictatorul nord-coreean. Potrivit acestuia, Kim Jong-Un are o mare pasiune pentru mâncare și băutură deosebită și ar fi consumat zece sticle cu vin de Bordeaux într-o singură noapte.

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

Fujimoto a declarat pentru postul sud-corean KBS că liderul de la Phenian a venit la cină însoțit de șase femei atrăgătoare și a băut vin scump de Bordeaux. Dictatorul s-ar fi lăudat cu acest prilej că a băut ''zece sticle de Bordeaux'' într-o singură noapte, cu câteva zile înainte.

Cheful, care a lucrat pentru familia lui Kim timp de 13 ani, a zburat în 2001 în Japonia — pe motiv că trebuia să cumpere ingrediente pentru sushi — și a rămas acolo. De-a lungul anilor, el și-a construit o carieră scriind cărți despre foștii săi patroni, scrie și The Independent. În ciuda faptului că susține că viața i-a fost pusă în pericol, Fujimoto a reușit să facă mai multe călătorii înapoi în Coreea de Nord în ultimul deceniu.

Citește și: O elevă, RUPTĂ în bătaie de o colegă / VIDEO

Pe lângă pasiunea pentru vinuri, despre Kim Jong-un se mai spune că este un fumător înrăit și un mare fan al brânzei elvețiene, în special Emmental.

În 2014, liderul de la Phenian a trimis o echipă de oficiali nord-coreeni la o școală franțuzească de gastronomie pentru a învăța arta producției de brânză , fiind supărat de incapacitatea chefilor săi de a repproduce în mod corespunzător aromele europene, conform UPI.

Citește și: Celebra J.K. Rowling dă o nouă lovitură: Seria de romane polițiste ‘Cormoran Strike’ va fi ecranizată

Potrivit unor zvonuri bazate pe aspectul fizic al lui Kim Jong-Un, dictatorul ar suferi de hipertensiune, gută și diabet.

Potrivit unor surse de la Phenian, Kim Jong-un ar fi luat 40 de kilograme în greutate de când a venit la putere din cauza ''poftelor sale culinare și a înclinației sale pentru consumul excesiv de alcool'', notează Direct Matin citat de agerpres.ro.

Citește și: Ar putea fi VIRALUL ANULUI: Ce poate să facă o fetiță de 4 ani din Rusia / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.