Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kingsley Coman, amendat de Bayern Munchen pentru că s-a prezentat la antrenament cu un automobil McLaren şi nu cu un Audi

dw
Bayern Munchen suparare

Atacantul francez Kingsley Coman a fost amendat de clubul german de fotbal Bayern Munchen cu suma de 50.000 de euro pentru faptul că s-a prezentat la antrenament cu un automobil McLaren şi nu cu un Audi, sponsorul grupării bavareze, a anunţat, vineri, cotidianul Bild, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Coman şi-a cerut scuze vineri în Bild, deoarece, potrivit publicaţiei, regulamentul intern al clubului îi obligă pe jucători să conducă Audi sau alte maşini ale grupului Volkswagen.

''Aş vrea să îmi cer scuze clubului şi lui Audi pentru faptul că nu am condus o maşină a mărcii clubului ... a fost o greşeală, îmi dau seama'', a afirmat internaţionalul francez de 23 de ani, care a dat asigurări că nu putea folosi maşina sa obişnuită din cauza unei oglinzi retrovizoare avariate.

Citește și: Trăiască banii de la stat! O firmă controlată de către Sebastian Ghiță dă lovitura pe timp de pandemie!

Constructorul german de automobile deţine 8,33% din capitalul clubului Bayern şi recent a semnat un nou acord de parteneriat cu gruparea bavareză până în 2019, pentru o sumă de 800 de milioane de euro.

Pentru a-şi răscumpăra greşeala, Coman a propus să facă o vizită angajaţilor uzinei Audi din Ingolstadt pentru o şedinţă de autografe când vor fi ridicate restricţiile pentru pandemia de Covid-19.

Liderul din Bundesliga a reluat antrenamentele, ca şi alte echipe din Bundesliga, în grupuri mici de jucători, respectând regulile distanţării sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.