Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kingsley Coman revine în lotul lui Bayern - Neuer, absent pentru 'Der Klassiker'

wikipedia.org
Kingsley Coman

Internaţionalul francez Kingsley Coman va reveni în lotul echipei de fotbal Bayern Munchen pentru derby-ul de sâmbătă cu Borussia Dortmund, la două luni de la accidentarea suferită în meciul cu Augsburg, în schimb va lipsi portarul Manuel Neuer, accidentat, a anunţat, vineri, antrenorul Thomas Tuchel, citat de AFP, potrivit Agerpres.

"Kingsley este un factor important pentru noi. El revine în lot", a explicat Thomas Tuchel cu ocazia tradiţionalei conferinţe de presă dinaintea meciului.

Pe data de 27 ianuarie, în etapa a 19-a a campionatului Germaniei, Kingsley Coman (27 ani) s-a accidentat în meciul cu Augsburg (3-2), fiind victima unei rupturi de ligament la genunchiul stâng.

Internaţionalul francez a reluat pregătirile în februarie şi a revenit la antrenamentele colective în pauza pentru meciurile echipelor naţionale.

Coman se va afla pe banca de rezerve la meciul cu Borussia Dortmund, dar revenirea sa este o veste bună pentru selecţionerul francez Didier Deschamps, după ce Coman a ratat ultima fereastră internaţională înainte de anunţarea listei de 23 de jucători pentru EURO 2024 (14 iunie-14 iulie).

La acest "Der Klassiker" din Bundesliga, Thomas Tuchel nu va putea conta pe la portarul său titular, Manuel Neuer (38 ani), victima unei rupturi musculare la aductori la naţionala Germaniei şi insuficient refăcut.

În schimb, atacantul englez Harry Kane (30 ani) s-a putut antrena în cursul săptămânii şi este disponibil pentru meciul cu Dortmund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.