Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kit Harington, starul din 'Game Of Thrones', a povestit despre lupta sa cu dependenţa de alcool şi depresia în timpul filmărilor

https://www.insider.com/kit
kit harington, leslie

Actorul Kit Harington, star în "Game Of Thrones", a vorbit, într-un interviu pentru The Sunday Times, despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia.

Actorul în vârstă de 34 de ani, astăzi vindecat, a povestit că a trăit lucruri "traumatizante" în timpul şi după filmările la serial şi că "alcoolul a făcut parte din acestea".

"Ajungem într-un punct în care avem impresia să suntem o persoană rea, când ne simţim atât de ruşinaţi. Avem impresia că nu există ieşire, că aşa e corect să fim", a explicat Kit Harington. "Iar prin trezire îşi spui: "Pot să mă schimb".

Actorul, care a luat o pauză de un an în carieră după finalul serialului "Game of Thrones", a vorbit şi despre depresie, mărturisind că s-a gândit la ce este mai rău. "Da, bineînţeles", a fost răspunsul al întrebarea dacă a avut gânduri de sinucidere.

"Am trecut prin perioade de depresie profundă în care voiam să fac tot felul de lucruri. Dar poate că vordind despre ele va ajuta pe cineva, undeva. Nu vreau să fiu considerat un martir sau cineva special", a spus el, conform news.ro

Kit Harington a confirmat că nu mai este dependent de doi ani şi că se simte bine. "Viaţa este frumoasă. Am un copil şi o relaţie bună. Sunt un om fericit, mulţumit şi treaz".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.