Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Kitul care transformă Dacia într-o autorulotă: Costă foarte puțin și conține tot ce este nevoie pentru un camping perfect

promotor.ro
kit duster

O companie poloneză a dezvoltat un set pentru Dacia Duster, care îi permite SUV-ului să fie transformat într-o mașină ideală pentru excursiile în natură.

Dacia Duster este una dintre alegerile preferate pentru cei care caută un SUV accesibil și versatil, potrivit pentru explorarea terenurilor accidentate și pentru escapadele la camping.

Masa redusă, sistemul de tracțiune integrală și garda la sol înaltă au contribuit la transformarea lui Duster într-un model apreciat atât de posesorii săi, cât și de pasionații de off-road.

În plus, pentru cea de-a treia generație, Dacia a replicat conceptul introdus pentru prima dată pe Jogger și a creat un set de camping pentru Duster. Însă, dacă dețineți o Dacia Duster din a doua generație, o companie din Polonia vine cu o soluție cel puțin la fel de interesantă.

Cât costă să montezi pat, aragaz și chiuvetă în Dacia Duster 2?

Compania poloneză Raxo a creat un kit pentru Dacia Duster care poate transforma SUV-ul într-o mini autoruloră, oferind echipamentele de bază pentru un weekend la camping în natură.

Asemenea opțiunii oficiale pe care Dacia o pune la dispoziție pentru Jogger și Duster 3, kit-ul de la Raxo include un pat pliabil. Acesta este alcătuit din mai multe segmente mici, care se pliază deasupra cutiei din portbagaj, astfel că devine foarte compact atunci când nu este folosit. Patul măsoară 1.910 mm lungime și 950 mm lățime.

În cutia de depozitare din baza patului sunt montate o plită și o chiuvetă. Aceasta este alimentată de un rezervor de apă detașabil. Astfel, cei ce vor să meargă într-o aventură scurtă în natură vor putea găti, spăla vasele și dormi în mașină.

Prețul pentru întregul set este listat pe site-ul producătorului la 5.890 de zloți polonezi, ceea ce se traduce prin aproximativ 1.360 de euro, conform ProMotor.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.