Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klara Buhl, extrema naţionalei de fotbal feminin a Germaniei, a fost testată pozitiv pentru Covid-19

mediafax.ro
test COVID-19

Klara Buhl, extrema naţionalei de fotbal feminin a Germaniei, a fost testată pozitiv la Covid-19 şi nu va putea juca în meciul de miercuri cu Franţa din semifinalele Campionatului European - EURO 2022, a anunţat marţi Federaţia germană de fotbal (DFB).

"Ea nu are deocamdată simptome şi a fost plasată imediat în izolare", a explicat DFB, adăugând că testele celorlalte componente ale echipei şi ale membrilor staff-ului tehnic au fost negative, informează AFP.

Federaţia menţionează că Buhl va rata semifinala, însă calendarul pare foarte strâns pentru ca ea să fie disponibilă pentru finala de pe 31 iulie, în cazul în care Germania se va califica, în condiţiile în care jucătoarea nu se va putea antrena mai multe zile, potrivit Agerpres.ro.

Buhl, care are 21 de ani, a fost una din revelaţiile acestui turneu prin dinamismul şi viteza sa pe flancul stâng. Ea a marcat un gol în meciul cu Spania din grupe (2-0) şi a pasat decisiv la primul gol din victoria cu Austria (2-0) din sferturi, fiind aleasă cea mai bună jucătoare a acestei partide.

De opt ori campioană a Europei în cele 12 ediţii de până acum, Germania va întâlni miercuri Franţa la Milton Keynes, de la 22:00, ora României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.