Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannia a ordonat TOLERANȚĂ ZERO: populația, atenționată că nu e de joacă cu amenzile / VIDEO

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a atras atenția, miercuri, la Palatul Cotroceni, într-o declarație de presă, că organele de ordine și siguranță publică au primit ordin clar să aplice drastic orice abatere de la lege în perioada stării de urgență, pe fondul creșterii numărului de persoane care nu respectă autoizolarea, carantina și interdicțiile de circulație. Declarațiile au venit după întâlnire cu premierul și miniștrii de la Interne și Apărare.

  • Toate măsurile au fost luate pentru a va proteja sanatatea si pentru a inlesni munca medicilor
  • Majoritatea romanilor au inteles ca legile se respecta si aceasta situatie de stare de rugenta este una foarte serioasa si cu atat mai mult trebuie cu totii sa respectam legislatia, ordonantele si ordinele
  • Un aspect special il reprezinta siguranta si ordinea publica. Exact asta a fost tema discutiei pe care tocmai am incheiat-o. Am discutat ce s-a facut bun pana acum, cum s-a facut si am pus un accent foarte clar si ferm pe ceea ce se numeste impunerea legii. Este absolut necesar ca toata lumea sa respecta legislatia in aceasta perioada. Repet, asta spre protectia dumneavoastra si pentru a inlesni munca medicilor.
  • Foarte multi romani au inteles, insa ce se intampla cu cei care n-au inteles? Ei, acestia vor fi amendati pur si simplu. Legea se aplica, se impune, nu se discuta. Cine nu se conformeaza va fi amendat
  • S-au dat peste 78.000 de amenzi, peste 78.000 de contravenții au fost constatate de autorități. Legea este clară, este pentru protecția oamenilor și a medicilor. Cine nu o respectă v-a fi amendat. Respectați normele de conduită, păstrați distanța, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați.

Vezi si: Românii care nu-și plătesc abonamentul la cablu, telefon și internet nu vor fi deconectați în timpul stării de urgență (solicitare ANCOM) / DOCUMENT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.