Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, LUAT la ȚINTĂ de vicepreședintele Parlamentului European: În chestiuni de politică internă nu e nevoie de reacții rapide?

ioan mircea pascu

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, critică în termeni duri viteza cu care șeful statului a reacționat la schimbarea puterii din Venezuela. După ce țara noastră l-a recunoscut oficial pe Juan Guaido ca președinte al Venezuelei, Pașcu susține că Iohannis ar fi trebuit să reacționeze la fel de promp și privind numirea de noi miniștri.

"Cotrocenii au decis sa recunoasca pe Gaiado, presedintele Parlamentului din Venezuela, drept sef legitim al statului.

In comunicatul pe aceasta tema se arata textual:

“Președintele Klaus Iohannis consideră că, îndeosebi în contextul în care România exercită Președinția Consiliului Uniunii Europene și ținând cont de dinamica crescută a evoluțiilor internaționale, este nevoie, în dosarele de politică externă, de reacții rapide, bine fundamentate și ferme, în acord cu prioritățile majore de politică externă.”

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Intrebarea este: dar in cele de politica interna, cum ar fi nominalizarea ministrilor propusi de guvern de nu stiu cand, sau de revocarea “Maicii” Kovesi, ori de numirea sefului DNA nu e nevoie de o reactie la fel de rapida?

PS. Cum Cotrocenii au reprosat ca, in mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim, guvernul nu i-a consultat, oare de data aceasta Cotrocenii au consultat guvernul inainte de decizia referitoare la Venezuela? Asa, de-un pareczamplu, exclusiv de dragul ... simetriei?", scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.