Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a anunțat LOCKDOWN în România: Magazinele se închid la 21.00, toate școlile trec pe online / LISTA RESTRICȚIILOR

Agerpres
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi seară, la începutul ședinței de Guvern, după ce în ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 10.000 de noi cazuri de coronavirus în România, că restricțiile actuale nu mai sunt suficiente pentru gestionarea pandemiei, motiv pentru care este nevoie de următoarele deciziii:

„Suntem pe buna dreptate, cu totii, ingrijorati. Am avut azi aproape 10.000 de cazuri noi. Am avut si azi multi, prea multi, care au decedat, si trebuie sa fim foarte realisti. Sunt necesare masuri ferme, masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei. Masurile care s-au luat pana acum nu mai sunt suficiente. Sunt necesare masuri in plan national precum scolile sa treaca toate in online, angajatii si din public si din privat sa treaca la telemunca peste tot unde este posibil, magazinele trebuie sa fie inchise seara, cel tarziu la ora 21.00, circulatia pe timpul noptii trebuie restrictionata, petrecerile publice si private interzice, targurile si pietele trebuie inchise, portul mastii trebuie sa devina obligatoriu peste tot in tara in toate locurile publice indiferent daca este in interior si exterior, iar firmele si autoritatile trebuie sa isi decaleze programul de functionare astfel incat transportul public sa functioneze cu o incarcatura mai mica si permitand astfel distantarea suficienta”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.