Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a comis-o în campania PNL: ce gafe a făcut la inaugurarea primilor kilometri din Autostrada Moldovei

iohannis

Președintele Klaus Iohannis a apărut în ultima vreme în conferințe de presă sau declarații pentru a face campanie electorală în favoarea PNL și împotriva PSD. Ultima apariție, însă, l-a găsit total nepregătit și pe lângă subiect. El a participat astăzi alături de premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor Lucian Bode la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 - varianta ocolitoare Bacău și a gafat încă din debutul discursului, adresându-se „dirijorilor” de constructori, corect fiind diriginți.

Cutremur în industria alimentară! Prima ţară din lume care aprobă vânzarea de carne crescută în laborator

Bună ziua tuturor!

Domnule Prim-ministru,
Domnilor miniștri,
Parlamentari, constructori, dirijori de constructori,
Onorată asistență,
Îmi face mare plăcere să particip astăzi aici, la inaugurarea acestui drum care deocamdată este Centura Bacăului”, și-a început președintele discursul.

Totodată, președintele a arătat că nu știe numărul exact de kilometri de autostradă care au fost inaugurați astăzi, și anume 16 kilometri.

Această bucată de autostradă, cred că sunt 17 km, este primul tronson din Moldova care vine să arate determinarea noastră, a mea cu siguranţă, dar şi a Guvernului liberal de a dezvolta semnificativ infrastructura în Moldova”, a spus Iohannis.

În schimb, președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunând că Moldova, prin „grija guvernanților pesediști”, a fost lăsată în urmă.

Nu este niciun secret că Moldova prin „grija” guvernanților pesediști a fost lăsată în urmă. Și așa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări, am venit să dovedim, practic, că nouă ne pasă de Moldova și nu la nivelul de povești și promisiuni deșarte, ci la nivelul de realizări”, spune Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.