Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Subiectele importante ce vor fi abordate

captura video
iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) pentru marţi, începând cu ora 14,00, la Palatul Cotroceni, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale din 11 octombrie, pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la situaţia de securitate în contextul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei - implicaţii pentru România şi îmbunătăţirea rezilienţei energetice a ţării pentru asigurarea securităţii în domeniu prin adaptarea operativă şi dezvoltarea de noi capacităţi de producţie energetice, în contextul războiului din Ucraina.

De asemenea, pe ordinea de zi se află un raport privind măsurile adoptate de România în vederea punerii în aplicare a regimului de sancţiuni instituit pe plan internaţional în perioada octombrie 2021 - septembrie 2022, dar şi măsuri privind modernizarea Armatei României.

În cadrul reuniunii vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale, arată Administraţia Prezidenţială în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.