Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a fost preferat în Iași: Viorica Dăncilă pierde în fieful din Moldova

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Klaus Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Iaşi cu 36,22 la sută, la o diferenţă de peste 15 procente faţă de Viorica Dăncilă, ocupanta locului doi, potrivit numărătorii paralele efectuate de filiala ieşeană a PNL.

Liberalii au centralizat voturile din 739 de secţii din cele 748 existente în judeţul Iaşi, iar Klaus Iohannis se află pe primul loc, cu 36,22 la sută.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’

Pe poziţia a doua se află Viorica Dăncilă - 21,19 la sută, urmată de Dan Barna cu 17,79 la sută.

În municipiul Iaşi, Klaus Iohannis a obţinut 33 la sută, Dan Barna este pe locul doi cu 24 la sută, iar Viorica Dăncilă a înregistrat 16 procente.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

"Demagogia, populismul, promisiunile deşănţate şi circul mediatic practicate în campaniile electorale trecute nu mai prind la români şi toţi cei care încă se mai pretează la aşa ceva au fost crunt taxaţi. Klaus Iohannis a fost de multe ori ultimul bastion al democraţiei şi alături de PNL, de opoziţia parlamentară şi de asociaţiile civice, singurul care a acţionat concret pentru a bloca derapajele PSD. Iaşiul a fost la înălţime şi îi invit pe toţi ieşenii care îşi doresc modernizarea judeţului şi dezvoltarea regiunii să vină alături de noi şi de proiectul preşedintelui Iohannis“, a scris, pe Facebook, liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, imediat după anunţarea primelor estimări ale rezultatelor alegerilor.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.