Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a ordonat, Ministerul Justiției se conformează: începe NEBUNIA modificării legilor justiției

Inquam Photos / Octav Ganea
Cătălin Predoiu

Proiecte reparatorii ale legilor justiției vor fi puse în dezbatere publică în cursul lunii septembrie, a transmis, miercuri seara, Ministerul Justiției (MJ), după declarațiile președintelui Klaus Iohannis referitoare la legile justiției.

Citește și: SURSE PSD - Moțiunea de cenzură intră la vot după începerea anului școlar (scenariu)

Ministerul Justiției a transmis, miercuri seara, că salută declarația președintelui Klaus Iohannis privind legile justiției și va lansa proiecte reparatorii.

„Ministerul Justiției va lansa proiectele reparatorii ale legilor justiției în dezbatere publică în cursul lunii septembrie. Pe lângă legile justiției, vor fi puse în dezbatere publică și alte legi importante pentru sistemul judiciar, tot în luna septembrie”, au scris reprezentanții MJ pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis și-a manifestat speranța că din toamna acestui an vor exista proiectele ce repară legile Justiției. El a spus că a cerut Guvernului - și a discutat aceste probleme inclusiv cu ministrul Justiției - „să se apuce de niște proiecte prin care se repară legile Justiției”.

„Am mari speranțe că în această toamnă deja vom avea proiectele care vin să repare legile Justiției și care să redea și demnitatea și posibilitatea judecătorilor, procurorilor ca să facă ordine și în aceste dosare care sunt restante”, a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.