Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis 'a scăpat porumbelul', la Sibiu

Președintele Klaus Iohannis i s-a adresat vineri, la manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existență a Universității „Lucian Blaga”, primarului din Sibiu, Astrid Fodor, cu „doamna primar general”. În România, funcția de primar general este titulatura deținută de primarul Capitalei.

Citește și: Curtea Constituțională, motivare care aruncă în aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

Prima persoană salutată în discursul oficial a fost primarul din Sibiu Astrid Fodor, căreia Iohannis i s-a adresat cu „doamna primar general”.

”Știți, de obicei, când stai un timp într-o poziție îți dai seama că acolo unde mergi cunoști din ce în ce mai mulți oameni. Așa mi se întâmplă și mie, dar aici, în Sibiu, credeți-mă cunosc foarte mulți și dori să îi salut pe toți cu numele, dar cred că ar dura un pic prea mic. Așa că, dacă îmi permiteți să îi salut doar pe câțiva: doamna primar general Astrid Fodor, care se luptă cu succes să țină Sibiul la un nivel foarte sus”, a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis participă, vineri, la manifestările ocazionate de împlinirea a 50 de ani de existență a Universității „Lucian Blaga” (ULB) din Sibiu. Șeful statului a avut o întrevedere cu Consiliul Național al Rectorilor, în sala senatului ULB Sibiu, apoi a fost prezent la ședința festivă din Aula Magna a Universității.

La manifestări participă rectorul ULB Sibiu, Ioan Bondrea, rectorul Academiei Forțelor Terestre, Ghiță Bârsan, Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu, primvicepreședintele PNL, Raluca Turcan, consulul Germaniei la Sibiu, Hans Erich Tischler și numeroase personalități ale lumii academice din România.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.