Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

klaus iohannis sefi PNL

Președintele Klaus Iohannis a atacat sâmbătă, în fața tinerilor liberali, la Școala de Vară Generația Altfel”, de la Venus, guvernarea PSD spunând că sunt foarte multe lucruri de făcut și îndreptat după guvernările eșuate ale PSD și a condamnat discursul radical.

Citește și: Radu Tudor, tablou de COȘMAR, după măsurile luate de Guvern: 5 GIGANȚI vor să plece din România

"Avem peste puține luni alegeri prezidențiale, vom avea alegeri locale, parlamentare. Eu vă invit ca împreună cu mine să câștigăm toate aceste alegeri. După dezastrul pesedist, care a răpit României șansa la guvernare, cetățenii vor o guvernare eficientă care să aducă prosperitate, bunăstare și cu ajutorul vostru o vor avea. Voi sunteți generația care poate readuce speranța", a declarat Klaus Iohannis.

"Auzim adesea vorbindu-se despre lipsa de potențial sau capital uman în pepinierele partidelor politice. De aceea sunt reprezentanți care refuză să facă pasul înapoi pentru a permite tinerilor să vină în față cu idei noi, care revigorează spațiul politic. Aceasta e o abordare păguboasă care trebuie combătută ferm, pentru că România va fi condamnată la stagnare, dacă nu va ține cont de tinerele generații (...) Nu îi luați modele pe cei care folosesc pentru a promova un discurs al urii, populist sau al intoleranței. Acela este cel mai facil discurs. E cel mai facil să fii de partea distrugerii fibrei sociale. Cel mai greu e să fii de partea oamenilor și să construiești ceva solid, ceva durabil. Asta aștept de la voi – să deveniți politicieni care cu răbdare, un discurs puternic să construiți o Românie normală, care dăinuie, care e o patrie bună și fidelă pentru toți românii", a mai spus președintele.

Klaus Iohannis a atacat din nou guvernarea PSD.

"Sunt foarte multe lucruri de făcut și îndreptat după guvernările eșuate ale PSD. Creșterea economică, susținerea mediul privat sunt pilonii fundamentali pentru a face România normală. Sloganul meu – România normală. Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi în sfârșit într-o țară în care normalitatea este regula, nu excepția, în care cetățeanul e în centrul funcționării statului și nu invers și în care cetățeanul duce o viață sigură și prosperă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.