Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, avertisment de ULTIM MOMENT în plin scandal politic: 'Corupția ne ține captivi. România nu va putea progresa' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminică un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție. Iohannis a afirmat că România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până când corupția nu va fi învinsă. În acest context, Iohannis a reiterat că susține lupta anticorupție și rămâne alături de magistrații care duc această bătălie zi de zi.

„Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până când nu vom reuși să învingem acest flagel. Susțin continuarea luptei anticorupție pentru o Românie sănătoasă și rămân alături tuturor magistraților, care duc această bătălie cu mult curaj, zi de zi. Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan un mod de a fi”, a transmis Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.