Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, avertisment pe legile justiției: 'Am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor'

presidency.ro
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bruxelles, cu privire la modificările recente aduse legilor justiției, că intenționează, în momentul în care aceste legi vor ajunge la el, să facă o primă analiză. „În prima etapă, am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor”, a ținut să precizeze președintele.

„Nu o să intru în detalii astăzi, dar intenționez în momentul în care aceste legi ajung la mine, pentru că niciuna nu a ajuns la mine instituțional, să fac o primă analiză. Voi face o declarație publică de intenție și atunci o să vă spun un pic mai concret ce anume cred despre anumite demersuri. În prima etapă, am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor.”, a spus Klaus Iohannis.

Comisia specială care modifică legile justiţiei, condusă de deputatul PSD Florin Iordache, a dat marţi raport de admitere pe legea 303/2004 privind statutul magistraţilor, astfel încât prevederea care îl elimină pe preşedintele României din numirea conducerii ICCJ a fost corelată cu legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.