Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, criticat de Dan Barna: Mult prea absentul preşedinte pare preocupat maxim de prognozele la schi

Inquam Photos / Octav Ganea
Cotroceni Barna Iohannis

Deputatul Dan Barna (USR) l-a criticat vineri, pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a afirmat că "pare preocupat maxim de prognozele la schi" şi "că şi-a luat complet mâna de pe situaţia internă", anunță Agerpres.

"România este complet pe mâna PSD. PNL-ul este un un partid de buzunar, un breloc în buzunarul domnului Ciolacu. El îi susţine şi pe domnul Virgil Popescu şi pe domnul Bode şi pe domnul Predoiu. Mult prea absentul preşedinte pare, de mai mult de o lună de zile este un mesaj pe care îl primesc de la toată presa, pare preocupat maxim de prognozele la schi, nu mai apare nicicum, pare că şi-a luat complet mâna de pe situaţia internă, toate deciziile în acest guvern fiind luate la discreţia şi după bunul plac al PSD-ului. Este o realitate foarte crudă", a declarat Dan Barna, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu.

El a adăugat că se poate constata că "din păcate, cele două mandate ale lui Iohannis nu au niciun rezultat real". "Dacă tragem linie, se încearcă disperat măcar adoptarea unei legislaţii despre o Românie educată pe care n-o vede nimeni, ca să existe măcar acolo o insignă la butonieră", a spus Dan Barna.

Scumpirile îngrijorează populația

Parlamentarul USR a subliniat că scumpirile din ultima perioadă îngrijorează populaţia.

"Măsurile pe care le propune USR şi lupta care va fi în următoarea sesiune parlamentară în Parlament sunt două şi foarte clare: reducerea cheltuielilor publice. Şi aici am spus pensiile speciale, sinecurile, risipa banilor publici cu foarte multe instituţii şi foarte multe noi locuri de muncă create la stat în mod artificial pentru clientela publică şi cealaltă direcţie, un proiect la care ţinem foarte mult, care a existat în programul de guvernare în momentul în care USR a fost la guvernare, chiar dacă a fost ca şi direcţie pe un singur domeniu, agricultură sau turism, reducerea impozitării muncii. Este singura modalitate, acel zero taxe pe salariul minim. Este singura modalitate prin care salariile pot să crească în mod real, prin care salariile reale ale cetăţenilor pot fi mărite. O modalitate pe care o susţine şi mediul de afaceri şi Guvernul refuză să o aplice", a mai afirmat Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.