Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, criticat din Germania: Un lider din Bundestag se declară îngrijorat de 'alegaţiile periculoase' ale preşedintelui

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Atacul lui Klaus Iohannis la PSD şi UDMR, cu privire la "vânarea Ardealului ungurilor", stârneşte reacţii la nivel internaţional. Un important parlamentar German se declară îngrijorat de afirmaţiile preşedintelui.

Frank Schwabe, parlamentar german, membru SPD, liderul Grupului Socialist din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, scrie pe Twitter că alegaţiile preşedintelui la adresa minorităţii maghiare şi a PSD sunt periculoase.

"Sunt foarte îngrijorat cu privire la alegaţiile periculoase ale preşedintelui României Klaus Iohannis împotriva minorităţii maghiare şi a opoziţiei social-democrate", scrie Schwabe pe Twitter.

Reacţia parlamentarului german vine ca urmare a atacului lansat de Klaus Iohannis la adresa PSD, UDMR şi a Ungariei, săptămâna trecută, cu ocazia adoptării tacite (fătă vot) în Camera Deputaţilor a unui proiect de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, proiect respins în aceeaşi zi de Senat. Klaus Iohannis a acuzat PSD că a negociat cu UDMR şi cu Viktor Orban pentru a vinde Ardealul ungurilor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.