Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, criticat DUR: 'Ne îndeamnă la o rebeliune în stilul lui, aproape tacită. El doar se poate îngrijora.'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Realizatorul Tv Radu Banciu a comentat în termeni foarte duri declarațiile lui Klaus Iohannis, care le-a cerut românilor să își facă auzită vocea față de atacurile din ultima perioadă la adresa justiției. Iohannis nu vrea proteste stradale, ci o implicare civică maximă din partea celor care-și doresc un stat de drept.

„Klaus Iohannis îi îndemnă pe cetățenii țării să își facă vocea auzită. S-a trezit și Klaus Iohannis până la urmă și ne îndeamnă la această rebeliune, dar sigur, rebeliune în stilul lui, aproape tacită. Să stăm cu fundul pe scaunele noastre și să ne revoltăm în gând, eventual, sau să dăm telvizorele mai încet și să spunem o înjurătură pe care să o auzim doar în barbă, cam ăsta este mesajul lui. Un mesaj care vine de undeva dintr-un fund de sac al unui om care nu pare să fie conectat la realitățile treburilor și care oricum are o superficialitate în execuția cuvintelor încât nici nu poți să-l bagi în seamă, a comentat Banciu, la B1 Tv.

”El doar se poate îngrijora. Acesta este termenul lui preferat atunci când nu este în concediu sau plecat în străinătate cu vreo problemă. El se declară, de regulă, preocupat sau îngrijorat, aceștia fiind niște termeni goi de conținut, folosiți, în general, de oamenii publici ca să nu spună nimic”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.