Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis dă asigurări că PSD și PNL se înțeleg: 'Lucrurile sunt bine gestionate. Ştiu că mediatic este senzaţional că a zis X despre Y nu ştiu ce'

g4media.ro
Ciolacu, Ciucă, Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi seară, că nu este „niciun fel de catastrofă” că există diferite discuţii în coaliţie, întrucât fiecare dintre cele două partide mari încearcă să se profileze. „Ştiu că mediatic este senzaţional că a zis X despre Y nu ştiu ce. În realitate, coaliţia funcţionează, Guvernul funcţionează”, afirmă preşedintele.

„Haideţi să lămurim problema cu aşa-zisele disensiuni. Sunt două partide mari, care formează o coaliţie. Amândouă încearcă să se profileze, este un lucru absolut natural în politică. Atunci, se întâmplă ca un politician dintr-o parte sau din cealaltă să se profileze pe o temă sau alta, înainte să să consulte cu partenerul de coaliţie. Asta nu este niciun fel de catastrofă”, a afirmat, marţi seară, preşedintele Klaus Iohannis, întrebat despre neînţelegerile din coaliţie pe mai multe teme de interes.

„Ştiu că mediatic este senzaţional că a zis X despre Y nu ştiu ce. În realitate, coaliţia funcţionează, Guvernul funcţionează şi ştiţi cu toţii că lucrurile sunt bine gestionate”, a adăugat preşedintele, potrivit news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.