Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, discurs INCREDIBIL în Parlament, la 30 de ani de la Revoluție: șeful statului s-a LĂUDAT cu scorul de la alegeri

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis parlament

Parlamentul s-a reunit, luni, în ședință solemnă consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989. La începutul ședinței, parlamentarii și invitații la eveniment au ținut un moment de reculegere în memoria celor care au murit în timpul Revoluției.

La eveniment participă și Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Principesa Margareta și fostul șef de stat Emil Constantinescu. Primul care a vorbit a fost președintele Klaus Iohannis, care nu a pierdut ocazia de a se lăuda cu scorul PNL de la alegerile din acest an, deși ședința ar fi trebuit să fie una pentru comemorarea eroilor căzuți la Revoluție.

Citește și: Schimare REVOLUȚIONARĂ propusă de șeful AUDI: Cum se vor schimba mașinile companiei

"Rezultatele votului au demonstrat că România este o țară democratică. Dinamica acestui an a arătat că românii, indiferent că trăiesc în țară sau în afara ei nu își uită valorile. Alegerile din 2019 au validat tot ce am realizat împreună în acești 30 de ani. Pe acest efort colectiv se poate crea o societate trainică și prosperă în care instituțiile să fie funcționale, magistrații să înfăptuiască justiția, antreprenorii să respecte principiile de piață, presa să fie liberă și să își exercite rolul de câine de pază al democrației.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.