Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimare REVOLUȚIONARĂ propusă de șeful AUDI: Cum se vor schimba mașinile companiei

Pixabay
audi sigla

Audi se află printre producătorii auto care au implementat tot mai mult ecranelele pe noile modele. În modelul RS Q8, dar şi în majoritatea autovehiculelor noi, Audi a folosit puţine mânere şi butoane fizice, încă prezente în număr mare în multe alte automobile, potrivit Motor1.com, conform Mediafax.

Citește și: E SHOW în Guvernul Orban: ministrul Sănătății promite că se duce peste Florin Cîțu, la Finanțe: Niciodată nu sunt mulțumit

Şeful de design al Audi, Marc Lichte, a comunicat că vrea să scape complet de butoanele fizice şi mânerele din interiorul autovehiculelor companiei. Viziunea acestuia presupune un interior alcătuit doar din ecane şi dispozitive pentru realitate augumentată.

Acest lucru înseamnă că viitoarele maşini Audi vor încorpora un display futuristic și tehnologie pentru realitatea augmentată, care plasează elemente virtuale în realitatea normală. Cele două ecrane din centru bordului vor deveni un singur mare panou tactil, iar șoferul va avea acces la alte informații prin intermediul unor ochelari inteligenți pe care îi va purta.

Însă Lichte înţelege că nu toți clienții doresc un astfel de interior, aşa că o metodă alternativă pentru controlul funcțiilor automobilului va fi în continuare prezentă pe mașinile Audi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.