Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după ce Orban și-a depus mandatul: Noi nu dorim să intrăm în blocaj! (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat imediat după ce a anunțat că liderul PNL, Ludovic Orban și-a depus mandatul după ce nu au reușit să formeze un guvern care să fie votat de Parlament că intenția sa și a PNL este aceea că nu își dorește ca țara să intre în blocaj.

Vezi și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

”Constat că propunerea pe care am făcut-o și solicitarea de învestitură s-a finalizat fără rezultat. Deci, n-are rost să începem să numărăm. Însă noi nu dorim să intrăm într-un blocaj. Noi vom merge mai departe, fiindcă lucrurile trebuie să se miște și România trebuie guvernată. După ce terminăm întreaga procedură, la un moment dat, dacă cineva va face un calcul de câte solicitări de învestitură au fost sau nu au fost, este altă problemă.”, a spus președintele Klaus Iohannis care a accentuat că își dorește ca țara să fie guvernată.

Președintele a spus că procedura declanșată astăzi este una independentă de procedura declanșată anterior și care s-a soldat cu un eșec și în funcție de consultările convocate mâine ”am putea avea o desemnare chiar mâine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.