Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, după contrele cu Viorica Dăncilă: A venit în fața națiunii cu afirmații ciudate

iohannis vorbeste

Președintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat dacă Viorica Dăncilă a mai încercat să discute cu el despre remaniere, că premierul nu a insistat deloc pe această temă și că l-a sunat cu câteva ore înainte să trimită propunerile de miniștri.

Citește și: Radu Tudor, tablou de COȘMAR, după măsurile luate de Guvern: 5 GIGANȚI vor să plece din România

„Nu a insistat deloc. M-a sunat cu o zi înainte, mă rog, cu câteva ore înainte de a-mi trimite acea solicitare ciudată de remaniere, așa după cum v-am spus atunci”, a afirmat Klaus Iohannis, sâmbătă, la Venus, întrebat dacă premierul a încercat să îl mai contacteze după respingerea remanierii.

Chestionat despre criticile Vioricăi Dăncilă și întrebat cum vede așteptările ca premierul să meargă în Parlament, pentru votul e încredere, șeful statului răspuns: „Păi vă spun cum o văd. Eu am venit în fața națiunii cu argumente constituționale foarte solide și doamna premier a venit în fața națiunii cu afirmații ciudate”.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan-Alexandru Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

De asemenea, șeful Executivului a declarat că trimite și noi propuneri de miniștri pentru portofoliul de la Ministerul Afacerilor Interne, unde l-a nominalizat pe Dan Chirilă, la Educație, unde o propune Camelia Gavrilă și pe Dan Matei ca vicepremier pe probleme economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.